Η Βιολογική αλεύρι ρυζιού που προκύπτει από την άλεση του ομότιτλου δημητριακού είναι ένα ευέλικτο προϊόν που εκτιμάται κυρίως από εκείνους που πρέπει (ή θέλουν) να αποκλείσουν τη γλουτένη από τη διατροφή τους και είναι πιστοποιημένο βιολογικό. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι είναι ένα καλό αλεύρι από διατροφική άποψη και ότι είναι ένα καλό προϊόν για ορισμένους τύπους χρήσης, έχει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα, που είναι η εξαιρετικά χαμηλή ικανότητα ζύμωσης λόγω της χαμηλής ποσοστιαίας περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Το αλεύρι ρυζιού χρησιμοποιείται σε ορισμένες συνταγές ή αναμειγνύεται με αλεύρι σιταριού, κεχρί ή άλλα δημητριακά για πιο πλούσιες παραλλαγές. Υπάρχουν πολλές πιάτα με βάση αυτό το είδος αλευριού που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, όπως τα ζυμαρικά ρυζιού, τα ατμισμένα ραβιόλια και διάφορα γλυκά όπως το ιαπωνικό μοχί. Είναι ιδανικό για την επικάλυψη τηγανητών και στην παρασκευή ορισμένων μπισκότων.
Οι ωμές, αποφλοιωμένες αμύγδαλες των 250 γρ. είναι ένα υγιεινό και γνήσιο σνακ με σημαντική ενεργειακή αξία. Μετά τη συγκομιδή και τις πρώτες φάσεις επεξεργασίας, οι αποφλοιωμένες αμύγδαλες καθαρίζονται προσεκτικά, αποκαλύπτοντας ένα μεθυστικό άρωμα, μια γλυκιά αλλά έντονη γεύση, μια ορισμένη συμπαγή υφή και το χαρακτηριστικό τους χρώμα. Αυτός ο θρεπτικός ξηρός καρπός είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά: βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, και θεωρείται επίσης η τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι οργανοληπτικές ιδιότητες των ωμών, αποφλοιωμένων αμυγδάλων είναι τόσο ενδιαφέρουσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους τομείς της κουζίνας. Τις συναντάμε στην αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική, στην παραγωγή ροφημάτων, τσαγιών και παγωτών, καθώς και στη συσκευασία ορεκτικών, σνακ, κυρίως και δευτερευόντων πιάτων. Μπορούν επίσης να καβουρδιστούν, να καραμελωθούν, να αλεσθούν σε σκόνη και σε αλεύρι, δείχνοντας έναν ευέλικτο χαρακτήρα.
Η Βιολογική Αλεύρι Ρεβιθιού είναι το αποτέλεσμα της ιδιαίτερα λεπτής άλεσης των ίδιων ξηρών οσπρίων και είναι πιστοποιημένο Βιολογικό. Η διατροφική αξία του αλευριού ρεβιθιού είναι σχεδόν ταυτόσημη με αυτή των ξηρών ρεβιθιών. Περιέχει μια σημαντική ποσότητα ενέργειας που παρέχεται κυρίως από τους σύνθετους υδατάνθρακες. Το αλεύρι ρεβιθιού, σε σύγκριση με το πιο κλασικό και γνωστό αλεύρι σίτου, έχει χαμηλότερη θερμιδική αξία. Είναι επίσης πιο πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, γεγονός που το καθιστά ένα προϊόν πολύ κατάλληλο για αθλητές και για τους λάτρεις υγιεινών διατροφών. Το αλεύρι ρεβιθιού χρησιμοποιείται ευρέως στη Λιγουρία, όπου η φάριντα θεωρείται μια τυπική τοπική σπεσιαλιτέ. Πρόκειται για μια είδους "τηγανίτα" πολύ λεπτή, φτιαγμένη μόνο με αλεύρι ρεβιθιού, νερό, αλάτι και ελαιόλαδο; η φάριντα συνήθως ψήνεται σε ξυλόφουρνο, αλλά μερικές φορές ψήνεται και σε τηγάνι.
Οι αποφλοιωμένοι ξηροί καρποί θεωρούνται πάντα ένα υγιεινό και ενεργειακό σνακ. Οι ξηροί καρποί αποφλοιώνονται στο χέρι για να διασφαλιστεί ότι η ευρεία, λεία και οβάλ μορφή τους παραμένει αμετάβλητη. Οι καρποί καρυδιάς είναι πολύ πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά: ίνες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα (ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και κάλιο). Οι αποφλοιωμένοι ξηροί καρποί είναι ένα πολύ θερμιδοφόρο σνακ, επομένως, είναι σκόπιμο να περιοριστεί η κατανάλωσή τους αν ακολουθείτε μια υποθερμιδική διατροφή, ενώ είναι ιδανικό σνακ για όσους ασκούνται και θέλουν να καταναλώσουν μια υγιεινή, θρεπτική και ενεργειακή τροφή. Οι ξηροί καρποί χαρακτηρίζονται από την πλούσια και γλυκιά γεύση τους, που ταιριάζει τέλεια με την ελαφρώς πικρή γεύση της φλούδας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα, τόσο ως σνακ ή για απεριτίφ, όσο και για την παρασκευή κρεμών όπως πέστο καρυδιών ή βούτυρο, ή για γαρνίρισμα κυρίως πιάτων ή για προσθήκη στις σαλάτες σας.
Η σταφίδα σουλτανίνα είναι μια τροφή πλούσια σε διάφορες θρεπτικές ιδιότητες και η κατανάλωσή της προσφέρει τεράστια οφέλη σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η σταφίδα σουλτανίνα συσκευάζεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή πρόσθετων για να μην αλλοιωθεί η έντονη και αναγνωρίσιμη γεύση της. Η σταφίδα σουλτανίνα είναι ένα εξαιρετικό σνακ ή ενδιάμεσο γεύμα κατάλληλο και για τη διατροφή χορτοφάγων, vegan και αθλητών. Η σταφίδα είναι το ιδανικό συστατικό για πολλές παρασκευές, αλλά δεδομένης της θερμιδικής της αξίας, είναι σκόπιμο να μην υπερβάλλουμε με τις δόσεις. Η σταφίδα είναι πλούσια σε διάφορες θρεπτικές ουσίες, κυρίως φυτικές ίνες, αλλά και βιταμίνες και μέταλλα όπως κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο, που είναι χρήσιμα για την ευημερία του οργανισμού. Η συσκευασία των 1 κιλού, όντας αρκετά μεγάλη, επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους και εξασφαλίζει μια σημαντική ποσότητα προϊόντος, ώστε να μπορεί να καταναλωθεί για αρκετό καιρό.
Η Βιολογική Αλεύρι Κινόα Χωρίς Γλουτένη είναι μια εξαιρετικά υγιεινή και θρεπτική μαγειρική εναλλακτική λύση. Παράγεται από την άλεση των σπόρων κινόα, ενός δημητριακού χωρίς γλουτένη που προέρχεται από τις Άνδεις. Πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, το αλεύρι κινόα είναι ιδανικό για άτομα που ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Η κινόα είναι ένα εξαιρετικό τρόφιμο πλούσιο σε πλήρεις πρωτεΐνες που παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για την υγεία των μυών και τη γενική ευημερία. Επιπλέον, είναι μια πολύτιμη πηγή διαιτητικών ινών που προάγουν την πέψη και ενισχύουν μια αίσθηση κορεσμού που διαρκεί. Η Βιολογική Αλεύρι Κινόα Χωρίς Γλουτένη περιέχει επίσης μια σειρά από σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, όπως οι βιταμίνες του συμπλέγματος B, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι θεμελιώδη για τη σωστή λειτουργία του σώματος και παίζουν κεντρικό ρόλο σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες.
Πά patches ραμμένα σε ύφασμα από βαμβάκι Ironclad, με περιθώριο merrow overock σε ανάγλυφο
κατασκευασμένα μεμονωμένα. Ράψιμο έως 9 χρώματα και απεριόριστες διαστάσεις.
Δείγμα διαθέσιμο με χαμηλό κόστος.
Πώς να τα εφαρμόσετε μέσω απλής ραφής.
Ελάχιστη ποσότητα: χωρίς ελάχιστα (συνιστώμενα 50 τεμ)
Κατάλογος διαθέσιμος: κατόπιν αιτήματος
Οι σαλιγκάρια Theba Pisana είναι λευκά, ξηρά και σάρκινα.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα τους. Τα αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: Μάιος/Αύγουστος
Συσκευασία σε διχτυωτές σακούλες 1 κιλού
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχρές θερμοκρασίες
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών
Οι ωμοί φιστίκια είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και διαθέτουν μεγάλη ποσότητα ευεργετικών ουσιών για την υγεία. Γι' αυτό, ο αριθμός των καταναλωτών που ενσωματώνουν αυτά τους σπόρους με την αναγνωρίσιμη γεύση στη διατροφή τους αυξάνεται συνεχώς, καθώς είναι ιδανικοί για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Τα φιστίκια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, επομένως είναι απαραίτητο να καταναλώνονται σε μικρές δόσεις, ειδικά από όσους ακολουθούν υποθερμιδικές δίαιτες. Αυτός ο ξηρός καρπός ξεχωρίζει για την ήπια αλλά έντονη γεύση του και για την απαλότητά του, καθώς είναι συσκευασμένα φυσικά. Η οικονομική συσκευασία των 1 Kg είναι ιδανική για τη χρήση των φιστικιών στην κουζίνα. Συσκευασμένα χωρίς αλάτι, αποτελούν ένα πρωτότυπο συστατικό για χίλιες συνταγές. Είναι εξαιρετικά για να σερβιριστούν με το απεριτίφ και το ορεκτικό, προσφέροντας μια πινελιά κομψότητας σε κυρίως πιάτα και επιδόρπια: με το μασκαρπόνε δημιουργούν νόστιμα τιραμισού και σεμιφρέντο; ψιλοκομμένα και προστιθέμενα στη αλεύρι και τα αυγά, δίνουν στα μπισκότα και τις τούρτες μια εντελώς νέα αίσθηση.
Οι ωμοί κάσιους είναι μια πρωτεϊνική τροφή με μοναδική και απαράμιλλη γεύση, ιδανικά για κατανάλωση το πρωί ή ως σνακ ενδιάμεσου γεύματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην παρασκευή γλυκών όσο και για ψωμί, πίτες αλλά και σε άλλες συνταγές. Οι ωμοί κάσιους διατηρούνται κλεισμένοι σε αεροστεγή συσκευασία για να διατηρήσουν την αρωματική τους ποιότητα και είναι εξαιρετικά πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά: βιταμίνες A, B1 και B2 και μέταλλα (μαγνήσιο, κάλιο και σίδηρο), εκτός από το ότι είναι μια πολύ ενεργειακή τροφή. Τα φυσικά κάσιους είναι τέλεια για να εμπλουτίσουν διάφορες συνταγές, προσθέτοντας τα σε κυρίως ή δευτερεύοντα πιάτα ή σαλάτες, επιπλέον, χρησιμοποιούνται πολύ από τους vegans ως υποκατάστατα του τυριού ή της κρέμας. Τα κάσιους, όπως όλοι οι ξηροί καρποί, έχουν έναν αξιοπρεπή αριθμό θερμίδων, επομένως είναι σκόπιμο να περιορίζεται η κατανάλωσή τους αν ακολουθείτε μια υποθερμιδική διατροφή. Η συσκευασία 1 κιλού είναι ιδανική για να έχετε ένα φυσικό, γνήσιο και πάντα διαθέσιμο προϊόν.
Η σαλιγκαρίτσα της γης ή Theba Pisana, είναι ένα πολύ μικρό σαλιγκάρι της υπαίθρου, χαρακτηριστικό των μεσογειακών χωρών.
Οι σαλιγκαρίτσες μας είναι λευκές και στεγνές με πολύ τρυφερό κρέας.
Δεν προέρχονται από εντατική εκτροφή αλλά συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Είναι προσεκτικά επιλεγμένες και πιστοποιημένες σε επίπεδο υγιεινής για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους και τις διατηρούμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποστραγγισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος πώλησης: από Μάιο έως Αύγουστο
Συσκευασία σε σακούλες δικτύου των 1 κιλού
Αποστολές παλετοποιημένες σε όλη την Ιταλία και στην Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλά
Καθαρό βάρος σακουλών: 5 κιλά
ελάχιστη παραγγελία: 800 κιλά
Οι ωμές αμύγδαλα είναι ξεφλουδισμένες αλλά διατηρούνται στην αρχική τους ωμή κατάσταση για να διατηρηθούν τα πολλά θρεπτικά συστατικά που τις χαρακτηρίζουν. Το χρώμα τους είναι φυσικό, σχεδόν ξυλώδες, και η υφή είναι ελαφρώς τραγανή και μαλακή.
Η Βιολογική Αλεύρι Βρώμης που προκύπτει από την άλεση των ίδιων σπόρων είναι πιστοποιημένη Βιολογική. Χρησιμοποιούμενη πολύ από τους αθλητές, η αλεύρι βρώμης είναι μια πηγή πρωτεϊνών (50% περισσότερες σε σύγκριση με τα κοινά αλεύρια σίτου) και ειδικότερα λυσίνης, ενός απαραίτητου αμινοξέος που προάγει την πρόσληψη ασβεστίου στα οστά και την ενίσχυση των αντισωμάτων. Αυτό το συστατικό διαθέτει επίσης εξαιρετικές συγκεντρώσεις βιταμινών (B1, PP και E), ανόργανων αλάτων (κυρίως καλίου, σιδήρου και ψευδαργύρου) και ινών (αν και λιγότερες από αυτές που περιέχονται στο αλεύρι ρεβιθιών, κάστανων και λούπινων) ικανές να επιβραδύνουν την απορρόφηση του αμύλου που περιέχει, προσφέροντας μια παρατεταμένη αίσθηση κορεσμού.
Η Βιολογική Αλεύρι από Πράσινα Μπιζέλια Χωρίς Γλουτένη είναι ένα προϊόν βιολογικής καλλιέργειας υψηλής ποιότητας που προσφέρει πολλά οφέλη για την ευημερία και την υγεία. Παράγεται από την άλεση των πράσινων μπιζελιών, αυτό το αλεύρι είναι πιστοποιημένο βιολογικό και χωρίς γλουτένη, καθιστώντας το κατάλληλο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη ή έχουν τροφικές ευαισθησίες. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες χαρακτηριστικά του Βιολογικού Αλευριού από Πράσινα Μπιζέλια Χωρίς Γλουτένη είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Τα πράσινα μπιζέλια είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών, οι οποίες είναι θεμελιώδεις για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των μυϊκών ιστών. Οι φυτικές πρωτεΐνες είναι επίσης πιο εύπεπτες σε σύγκριση με τις ζωικές πρωτεΐνες, καθιστώντας αυτό το αλεύρι μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν μια φυτική διατροφή. Επιπλέον, το Βιολογικό Αλεύρι από Πράσινα Μπιζέλια Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία συνταγών, από την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών μέχρι γλυκών όπως μπισκότα και κέικ.